Kurser & Workshops,  Mediumskap

Mediumskap nybörjare med Maria Cruz

ATT UTVECKLAS MEDIALT & ANDLIGT GENOM SJÄLVKÄNNEDOM

Under vår tid tillsammans kommer du att få lära dig att meditera och framförallt träna på konsten att sitta i livsflödet och hålla igång energien genom andning, fokus och intention. Meditation ger dig i grunden förståelse för hur energien flödar genom dig och hur det bör kännas när du arbetar i harmoni med hjärtcentrat.

Du får i teori och praktik förstå innebörden av s.k. psykisk energi och hur du medvetet arbetar i den -du blir mer energimedveten.

Vi kommer också att utforska förändrade medvetandetillstånd -hur vi rör oss i andra dimensioner och tar reda på hur din perception förändras när du förflyttar medvetandet. Här får du också förståelse för hur dina sinnen påverkas av den ”tysta kommunikationen”, flödet från ”andevärlden” och från ditt undermedvetna.

Tillsammans skapar vi en kärleksfull miljö där vi inte bara bygger på tilliten till varandra utan också tilliten till dom som tjänar ett större syfte -våra guider, våra vänner

Så vill du utforska mer om dig själv, ditt inre och ditt undermedvetna. Vill du ha förändring, bryta mönster och få en större förståelse för din känslighet? Hitta ett djupare driv och leva ditt liv med ett öppet sinne och hjärta? Skapa harmoni i dina relationer och sprida positivitet? Då är det här din kurs. 

Läs mer om Maria Cruz här. 

Datum & tider: 10ggr, Onsdagar & måndagar

15jan, 29jan, 3feb, 26feb, 11mars, 25mars, 30mars, 22april, 6maj, 11maj

Tid: kl 18.30-21.00

Pris: 2800 SEK

 

Till anmälan!

 

Fika, block & penna ingår

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *