Healing,  Kurser & Workshops

Healingcirkel med Rigmor – 4 tillfällen

På denna cirkel går vi igenom och praktiserar avståndshealing, distanshealing, självhealing, kontakthealing genom våra händer och healing utan kroppskontakt. Vi lär oss känna in healingenergierna genom att ge och få healing av varandra. Kursen vänder sig till både nybörjare och er som kommit i kontakt med healing. Healingen kan användas i vardagen för eget och andras välmående. Cirkeln börjar alltid med en meditation där vi ber om att vara en kanal för healingenergiernas läkande kraft. Vi upplever allt i Universum genom våra kroppsförnimmelser. Det finns många olika former av healing men oavsett detta kommer den läkande kraften från samma källa. Vi är inte bara våra kroppar, vi är också en själ med våra upplevelser och smärtor. Healing är ett fantastiskt redskap för att läka både kropp och själ. Alla människor är i grunden healers och har tillgång till energin som genomsyrar allt levande.

 

4 tillfällen på måndagar

Datum: 2 mars, 9mars, 16mars, 23mars

Tid: kl. 18.30-21.00

Kostnad: 1400kr

 

Fika, block & penna ingår

 

Till anmälan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *