Mediumskap

Mediumskap fortsättning med Marie Berglund

Vill du fortsätta att utveckla ditt mediumskap och tillit till dina egna förmågor och ditt samarbete med andevärlden i en trygg och varm miljö? Är du någorlunda bekväm i att känna in och läsa av andra? Har du grundläggande kunskaper i att på ditt sätt ta in en kontakt från andra sidan? Har du gått kurser i mediumskap tidigare? Då kan denna trygga fortsättningsgrupp vara något för dig. Att träffas regelbundet i en utvecklingscirkel hjälper dig att utveckla och förfina ditt mediumskap, samtidigt som din personliga resa i livet inspireras av din utveckling.

Varje träff börjar med en vägledd meditation, meditationen är ett sätt att vara i det alternativa tillstånd som behövs för vårt mediumskap.

Under den här kursen kommer du att fortsätta din träning genom intuitionsövningar, och att ta kontakt med nära och kära på andra sidan. Kursen erbjuder dig möjligheten att bli ännu bättre på att förstå ditt eget mediumskap, hur ditt samarbete med andevärlden fungerar och framförallt, att öka tilliten till din egna förmåga. Övningar blir det en hel del av, jag tror att det är det vi lär oss mycket av. Det ger egna erfarenheter och upplevelser som inget annat kan. Det blir också tid för frågestunder, en del teori om hur detta fungerar för oss, och vad som är viktigt att tänka på. Jag använder ofta exempel ur gruppens övningar för att gestalta något som jag ser är lärorikt för alla. Vi lär oss av varandras upplevelser och erfarenheter. Tillsammans skapar vi en trygg och varm miljö där vi stöttar varandra för att du på bästa sätt skall få chansen att växa och utvecklas i ditt mediumskap.

 

Läs mer om Marie här. 

 

10 tillfällen

Datum: 9jan, 16jan, 23jan, 30jan, 6feb, 20feb, 27feb, 5mars, 12mars, 19mars

Tid: kl. 18.30-21.00

Kostnad: 2800kr

 

Till anmälan!

 

Fika, block & penna ingår

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *