Marie Berglund Nilsson

Lärare, föreläsare och medium

I hela mitt liv har jag varit intresserad av vad som gör oss till de människor vi är, hur vi kan må bättre och känna oss mera hela, mera trygga, känna livsglädje och lugnet i oss själva. Vägarna dit är många. Min önskan är att kunna vara en del av din resa, en medmänniska, inspiratör, lärare och tillfällig hamn att vila i för att kunna läka. I vårt hektiska samhälle behöver vi alla oaser av stillhet för att hitta hem in till oss själva, där finner vi det vi söker.
 
Som barn hade jag upplevelser av andra sidan som föll i glömska under många år, men minnena kom tillbaka när jag började gå kurser inom mediumskap. Ja, det är ju så spännande och utvecklande!  I början av 90-talet utbildade jag mig under flera år inom Astrologi för Agneta Orlå (fd Orehemi  i Göteborg, vilket är ett fascinerande verktyg i självförståelse. Idag håller jag kurser inom Astrolologi.

Meditationen har följt mig som en röd tråd sedan början av 90-talet och är ett andrum, och emellanåt även en räddningsplanka. Jag har arbetat som meditationslärare för Studieförbundet Vuxenskolan i Kungsbacka, och jag har väglett  meditation på Volvo och andra företag. Healingen  är ett fantastiskt verktyg, (Spiritualistisk healing, certifierad för Ann Johansson i början av 2000-talet) har följt med under många år. Healing är fantastiskt! Så kraftfullt, och så många som får hjälp av healing. Intuitiva sittningar för vänner och bekanta har jag gjort sedan 90-talet, i snart 25 år, och det är fantastiskt att arbeta med. Jag har utbildat mig för Hasse Nyander i Göteborg och blev certifierat medium september 2014. Jag har också gått ett flertal kurser i avancerat mediumskap för Mia Ottosson. Det har blivit många resor till England där jag har varit på flertalet kurser på  Arthur Findlay College samt Cober Hill. Några Engelska lärare jag haft är Colin Bates, Thelma Francis, Maureen Murnan, Bill Thompson och Judith Seaman.

 
Under 2016 började jag min utbildning till Hypnosterapeut för Jack Johansen, Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer och Hypnoterapeuter. Det är ett kraftfullt terapeutiskt verktyg, som kan hjälpa oss med så mycket. Att få uppleva hur min kund Sofie blev av med sin kraftiga ormfobi på bara en session var helt fantastiskt! (Läs hennes egna ord under fliken “Kundröster”) I Juni 2017 certifierade jag mig via National Guild of Hypnotists Inc. världens största organisation för hypnosterapeuter som finns i mer än 80 länder idag.
 
Idag leder jag  kurser i Healing, Astrologi och Mediumskap, jag väglder meditationer och tar emot för enskilda sessioner i Hypnosterapi, vägledning och samtalsterapi. Mina ledstjärnor som lärare på  kurserna är ödmjukhet, att skapa trygghet och mycket värme samt en tro på allas vår inneboende potential.

Livet har inte alltid varit lätt och mina prövningar har stärkt mig i min längtan efter att hjälpa andra. Vi människor behöver varandra på livets resa, ibland hjälper jag någon, och ibland hjälper någon mig.

Till vardags har jag arbetat som chef i över tio år, och jag värdesätter ett ledarskap med mycket hjärta. Att ha arbetat som chef i dessa tider har varit väldigt utmanande och lärorikt, något som har fått mig att växa som människa. Jag har också arbetat som HR specialist med inriktning på expatriater under 6 års tid på Volvo. I botten är jag utbildad Systemvetare vid Göteborgs Universitet.

För mig är det mänskliga mötet viktigare nu än kanske någonsin, både i arbetslivet och privat då vår tid är fylld av höga prestationskrav och all den stress som följer i dess spår.

Jag bor med min goa familj i Vallda utanför Kungsbacka, vi har två döttrar och min man har två söner sedan tidigare så vi är en stor familj. Det är en gåva att ha en så här stor familj!

Du hittar även Marie på Den inre trädgården.

 

mediumskap, andlig utveckling, medial utveckling, medium, onsala, kungsbacka

Vill du kontakta Marie direkt? Använd nedan formulär:

    Jag har läst och godkänner Union of Hearts Dataskyddspolicy

     

    Union of Hearts Dataskyddspolicy