Healing

Transhealing – 4 tillfällen – Marie Berglund Nilsson

Transhealing kursstart 30 september, 4 träffar, Finnagården

Transhealing är ett kraftfullt verktyg där du som healer går in i ett djupare tillstånd i dig själv och släpper igenom den andliga energin från dina vägledare förbehållslöst. Healingenergin får på så sätt en mycket större möjlighet att gå igenom dig som medium. Healingen blir kraftfullare och verksammare helt enkelt. Vi kommer att arbeta med trancetillståndet tillsammans, och det blir tid för frågor och teori under kursen. Att arbeta i trancetillståndet är magiskt!
Kursen kommer öka din förståelse och stärka dig i din trygghet i ditt samarbete med andevärlden.

Du behöver ha tidigare erfarenheter av healingkurser eller motsvarande för denna kursen.

Om Marie Berglund Nilsson Jag har ända sedan barnsben känt att det finns något bortanför det vi kan se och ta på, och drivits starkt av en längtan efter att finna det, något större än vad vi kan ana. Som barn hade jag starka andliga upplevelser som föll i glömska under många år. När jag blev vuxen började mitt sökande bli mera intensivt, det måste finnas något mera än den här underliga världen vi lever i. Jag gick Healingkurser i början på 90-talet bland annat och det ena ledde till det andra, helt plötsligt ledde jag meditationer och började hålla sittningar för ca 25 år sedan. För att få mera hjälp att förstå mediumskapet började jag gå kurser för ca 10 år sedan i både England och Sverige. Jag går fortfarande kurser, nu senast i sorgbearbetning, man blir aldrig fullärd, och livet är en resa i ständig utveckling.
Livet har inte alltid varit lätt och mina prövningar har stärkt mig i min längtan efter att hjälpa andra. Vi människor behöver varandra på livets resa, ibland hjälper jag någon och ibland hjälper någon mig. Att jag skulle arbeta som medium är inget jag någonsin hade trott, livet är verkligen fullt av överraskningar!
Till vardags har jag arbetat som chef i över tio år, och jag värdesätter ett ledarskap med mycket hjärta. De senaste åren har jag arbetat som HR specialist, just nu är jag tjänstledig för att satsa på mitt andliga arbete på heltid, det är en fantastisk möjlighet.

Datum & Tider:
Datum: Första tillfället blir torsdagen den 30 september, därefter 7okt, 14okt och sista träffen har vi den 21okt.
Tid: 18.30 – 21.00

Anmälan & Betalning:

1400 kronor
Fika, block & penna ingår
Betalas via faktura som skickas efter terminsstart

Boka nu

*BOKNINGSREGLER TERMINSCIRKLAR & HELGKURSER: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift. Sker avbokning mer än 7 dagar före start debiteras 100 kronor, därefter debiteras hela avgiften.*

Vägbeskrivning:

Vi finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *