Andlig utveckling,  Mediumskap

Nybörjarkurs i mediumskap – Marie Berglund

Nu är det snart dags för en nybörjargrupp i mediumskap med Marie Berglund!

Är du nyfiken på mediumskap? Vill du utforska och lära dig mer om din egen förmåga? Hur det här med mediumskap fungerar?
Du kommer lära dig att förstå hur just din intuition och förmåga fungerar i en trygg och varm miljö tillsammans med andra, det är ett fint sätt att prova sina vingar.
Jag är väldigt mån om att skapa just det, en trygg och omtänksam grupp där vi stöttar varandra, det är så viktigt för att du skall kunna utvecklas och växa. Du kommer att mer och mer lära känna din förmåga och samtidigt kommer din personliga resa i livet att inspireras av din intuitiva och mediala utveckling.
Varje träff börjar med en vägledd meditation, meditationen är ett sätt att vara i det alternativa tillstånd som behövs för vårt mediumskap.
Vi kommer arbeta med intuitionsövningar, och att ta kontakt med nära och kära på andra sidan. Kursen erbjuder dig möjligheten att förstå ditt eget mediumskap, hur ditt samarbete med andevärlden fungerar och framförallt, att öka tilliten till din egna förmåga. Övningar blir det en hel del av, jag tror att det är det vi lär oss mycket av. Det ger egna erfarenheter och upplevelser som inget annat kan.
Det blir också tid för frågestunder, en del teori om hur detta fungerar för oss, och vad som är viktigt att tänka på. Jag använder ofta exempel ur gruppens övningar för att gestalta något som jag ser är lärorikt för alla. Vi lär oss av varandras upplevelser och erfarenheter.
Tillsammans skapar vi en trygg och varm miljö där vi stöttar varandra för att du på bästa sätt skall få chansen att växa och utvecklas i ditt mediumskap.
Om Marie Berglund Nilsson Jag har ända sedan barnsben känt att det finns något bortanför det vi kan se och ta på, och drivits starkt av en längtan efter att utforska det, något så mycket större än vad vi kan ana. Som barn hade jag starka andliga upplevelser som föll i glömska under många år. När jag blev vuxen började mitt sökande bli mera intensivt, det måste finnas något mera än den här underliga världen vi lever i. Jag gick Healingkurser i början på 90-talet bland annat och det ena ledde till det andra, helt plötsligt ledde jag meditationer och började hålla sittningar för ca 25 år sedan. För att få mera hjälp att förstå mediumskapet började jag gå kurser för ca 12 år sedan i både England och Sverige i Healing och Mediumskap. Jag går fortfarande kurser, nu senast i Sorg bearbetning och Traumahantering man blir aldrig fullärd, och livet är en resa i ständig utveckling.
Livet har inte alltid varit lätt och mina prövningar har stärkt mig i min längtan efter att hjälpa andra. Vi människor behöver varandra på livets resa, ibland hjälper jag någon och ibland hjälper någon mig. Att jag skulle arbeta som medium är inget jag någonsin hade trott, livet är verkligen fullt av fina överraskningar!
Till vardags har jag arbetat som chef i över tio år, och jag värdesätter ett ledarskap med mycket hjärta. De senaste åren har jag arbetat som HR specialist, just nu är jag tjänstledig för att satsa på mitt andliga arbete på heltid.

ANMÄLAN & BETALNING:

Boka nu!

KOSTNAD: 2800 KR

DATUM & TIDER:
– Torsdagar, 10ggr:
29aug, 12 sept, 3okt, 10okt, 17okt, 24okt, 7nov, 14nov, 21nov, 28nov

– Tiderna är 18.30 till 21.00 men var gärna flexibla med sluttiden! Är vi mitt uppe i något viktigt så vill vi gärna inte avbryta :).

VÄGBESKRIVNING:

Vi finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusad innergård med röda lador runt, då är ni framme!

Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:
Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården.
Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *