Kurser & Workshops,  Mediumskap

Halvdagskurs i mediumskap – Nybörjare

Maria Cruz & Marie Berglund skapar ett tryggt utrymme för dig där vi stöttar och vägleder dig i att utforska och få ett smakprov av mediumskapet under en halvdag. Vi mediterar, gör övningar och självklart blir det också utrymme för teori och frågor. Varmt välkommen!

Datum & Tider:

18 aug ( ett till datum den 11aug finns )
Kl: 10.00-14.00

Anmälan & Betalning:

Betalning görs via faktura som skickas på mail efter kurstillfället.
Pris: 600kr

Boka nu!

BOKNINGSREGLER:

Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift; Sker avbokning mer 7 dagar före start, debiteras 100 kr, därefter debiteras hela avgiften.

Vägbeskrivning:

Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Varmt välkommen! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *