Healing,  Kurser & Workshops

Healingcirkel, 4ggr – Rigmor Persson

HEALINGCIRKEL PÅ FINNAGÅRDEN, UNION OF HEARTS I ONSALA. MÅNDAGAR DEN 26 AUG, 2 SEPT, 9 SEPT OCH 16 SEPT.

På denna cirkel går vi igenom och praktiserar avståndshealing, distanshealing, självhealing, kontakthealing genom våra händer och healing utan kroppskontakt. Vi lär oss känna in healingenergierna genom att ge och få healing av varandra.
Kursen vänder sig till både nybörjare och er som kommit i kontakt med healing. Healingen kan användas i vardagen för eget och andras välmående. Cirkeln börjar alltid med en meditation där vi ber om att vara en kanal för healingenergiernas läkande kraft.
Vi upplever allt i Universum genom våra kroppsförnimmelser. Det finns många olika former av healing men oavsett detta kommer den läkande kraften från samma källa. Vi är inte bara våra kroppar, vi är också en själ med våra upplevelser och smärtor. Healing är ett fantastiskt redskap för att läka både kropp och själ. Alla människor är i grunden healers och har tillgång till energin som genomsyrar allt levande.
Varmt välkomna💜

Kostnad 1400 kr. Kaffe, te och fika ingår.

Anmälan, betalning & bokningsregler:

• Anmälan sker på bokadirekt.se

Anmäl mig!

• Betalning sker via faktura som skickas via mail efter kursstart
• BOKNINGSREGLER TERMINSCIRKLAR & HELGKURSER: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift. Sker avbokning mer än 7 dagar före start debiteras 100 kronor, därefter debiteras hela avgiften.

Vägbeskrivning:

Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *