Andlig utveckling,  Kurser & Workshops,  Mediumskap

Guidekontakt – 7 tillfällen – Caroline Bengtsson

Guidekontakt -bli trygg i samarbete med guiderna och träna på att lita till din inspiration.

Kursinnehåll:
Under dessa 7 tillfällen kommer vi fördjupa oss i vår relation till våra guider/inspiratörer. Att få en större förståelse för kommunikationen och hur vi kan kanalisera denna. Genom meditation och olika övningar så som tal, skrift och kanalisering av budskap via guiden, hoppas jag att du skall kunna få en ännu bättre relation till just dina guider/inspiratörer.

Många gånger har vi en uppfattning om hur just relationen och kommunikationen från guiden skall gå till. Att vi skall höra, se eller uppleva dem på ett speciellt sätt. Svaret är dock mer komplicerat än så då vi alla är unika individer – likväl våra guider. Genom ditt individuella sätt hoppas jag kunna ge dig verktyg till att få en bredare förståelse för hur just du och din guides kommunikation fungerar. I min personliga och andliga resa har mina guider/inspiratörer varit en otroligt stor del av att förstå mig själv och de har varit några av mina största lärare. Tillit, ödmjukhet och medvetenhet är några få ord som för mig är väldigt viktigt i min relation till mina guider/inspiratörer.

Så hjärtligt välkomna till denna cirkel i gemenskapens tecken för dig och dina guider/inspiratörer!

Om Caroline:
Mitt namn är Caroline och efter många år med andliga upplevelser så startade jag min mediala utveckling när jag kom i kontakt med min idag nära vän, kollega och mentor Maria Cruz. Det viktigaste för mig är den personliga utvecklingen i det mediala arbetet. Jag har gått kurser i både Sverige och England och har tränats i både fysiskt, mentalt och transmediumskap. Min inspiration växte sig starkare för den dröm jag hade haft med mig hela tiden, att starta en plats för människor att utveckla sig personligen, medialt och att genom det kunna hjälpa människor till läkning. År 2016 startade jag Union of Hearts och har därefter jobbat med det jag älskar mest, mitt syfte. Jag tror att varje människa besitter sitt alldeles individuella sätt att utföra mediumskapet på och min förhoppning med Union of Hearts är att kunna erbjuda en plattform för det.

Datum & tider:
7ggr.
Datum: 1okt, 8okt, 15okt, 22okt, 12nov, 19nov, 26nov

kl. 18.30-21.00

Kostnad:
2000kr.
Fika, block & penna ingår

Anmälan & Betalning:

*Betalas via faktura som skickas efter terminsstart

Boka nu!

*BOKNINGSREGLER TERMINSCIRKLAR & HELGKURSER: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift. Sker avbokning mer än 7 dagar före start debiteras 100 kronor, därefter debiteras hela avgiften.*

Vägbeskrivning:

Vi finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *