medial demonstration mediumskap, kungsbacka
Hälsa

Antiinflammatorisk kost – En kväll med er i fokus! – Maria Särén

Maria kommer att hålla en föreläsning om antiinflammatorisk kost och på vilka sätt man kan använda sig av det. Under den här kvällen kommer ni att få teori kring vad antiinflammatorisk kost är men Maria kommer också att ta upp praktiska fall. Det här innebär att du får komma med önskemål kring vad kvällen ska handla om – kanske har du ett hälsoproblem du inte vet hur du ska komma vidare med? Kommentera gärna här i evenemanget så att Maria kan skräddarsy den här kvällen på bästa sätt efter era behov!

 
Maria hjälper oss till en bättre förståelse kring våra kroppar och vad vi kan göra för att arbeta med dem och inte emot dem. Fokus ligger inte bara på hur kosten påverkar oss utan även våra tankar. Vad vi tycker om oss själva och hur vi ser på vår omvärld påverkar oss i allra högsta grad.
 
Optimal hälsa handlar om att ständigt arbeta med, och utmana både sin fysiska och mentala form. Det är så vi gör oss själva hållbara.
 
När? 28e maj kl 19.00-21.00
 
Kostnad: 180 SEK
 
Anmälan & Betalning:
Anmälan görs antingen via:
• Sms till Caroline på 0708899104
• Via mail info@unionofhearts.se
Eller via nedan länk: 
 
 
 
Vägbeskrivning:
 
Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:
 
Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!
 
Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!
 
Varmt välkommen! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *