Kurser & Workshops,  Mediumskap

Bill Thomson – Helgkurs i Mentalt mediumskap

Äntligen kommer Bill Thomson till Finnagården!

Med 40 års erfarenhet av mediumskapet är Bill en mycket omtyckt lärare som med stor värme, glimten i ögat och mycket kunskap vägleder sina elever på sina kurser. Vi är många som ser fram emot att Bill kommer till Västkusten.

Bill was born and raised in Glasgow, Scotland,and has been aware of the spirit world from the age of 10. His introduction into Spiritualism was through a friend’s mother who was a medium. Bill went to his first service at Kilmarnock Spiritualist church when he was 12 years old.
Until the age of 16 Bill stayed most weekends at his friend’s house and had an introduction into how the spirit world communicated by being taught how to psychometrise an object and then later link with the spirit world.
Bill left Glasgow at the age of 16 and joined the army where he stayed for 14 years. After the passing of his parents he returned to Glasgow and took up the reins of developing his abilities as a medium by joining the Glasgow Association of Spiritualists where much of his development was done.
Bill has served on the committee for 10 years as a member and also as a Vice President. Bill is one of the many teachers at Arthur Findlay College, Stanstead, England.

Bill :
“I am committed to sharing my passion in the teachings of Spirit by carrying out services, workshops and private sittings. My love is working with others and seeing the joy in their faces as they achieve an understanding of the mechanics of their mediumship and feeling the spirit world close to them.”

True development is very much an individual experience involving understanding and empowering the natural power of the medium. This is a practical weekend designed to strengthen mediumistic and spiritual development and enhance inner confidence.

During this weekend, you will be encouraged to step out of your normal comfort zone, to become stronger and more focused in your mediumistic development, while being supported by the tutor, who has a wonderful knowledge and reverence of the spirit. We will be looking at how to strengthen your power and your link and opening the mind to deepen the evidence.

Datum & Tider:
28/6-30/6
Fredag : 18.30-21.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 10.00-17.00

Lunch:
Lunch medtages, kyl, frys och mikrovågsugn finns på plats.
Närliggande restauranger och hemköp finns.

Kostnad:
3500kr.
Fika, block & penna ingår

Anmälan & Betalning:
Anmälan görs antingen via:
• Sms till Caroline på 0708899104
• Via mail info@unionofhearts.se

Eller via nedan knapp: 

Jag vill anmäla mig!

Boende:

På Union of Hearts har vi tyvärr inga övernattningsmöjligheter men nedan här finns förslag på närliggande vandrarhem och hotell ♥

 

Hotell i närheten!

Vägbeskrivning:

Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Varmt välkommen! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *