Andlig utveckling,  Kurser & Workshops,  Trans

Transmediumskap med Maria Cruz

Under tre kvällar har du möjlighet att sitta för utvecklandet av transmediumskapet.

Alla former av mediumskap förmedlas i ett s.k förändrat medvetandetillstånd, alltså transtillstånd. Att förmedla budskap via mentalt mediumskap under en ”normal” sittning eller s.k storseans kräver ett högre eller mer aktivt tempo och en aktiv medvetenhet emedan ”transmediumskap” -djupare form av mentalt mediumskap- kanaliseras i ett mer passivt tillstånd. Transmediumskap tar tid att utveckla då stegen dit skulle kunna beskrivas som att successivt våga ”släppa taget” om viljan, föreställningar, prestation och allt som har med egot att göra. Det är en utveckling av full tillit som drivs av personligt ansvar och ett öppet hjärta.

Att medvetet tillåta den symbios och sammansmältning som krävs för den här formen av mediumskap kan ge dig en djupare kunskap kring hur människan påverkas i relatoiner där fokus ligger på att tillgodose någon annans behov -komplettera och ”pleasa” i medberoenderelationer. Personlig utveckling är alltid primär i alla former av mediumskap.

Varmt välkommen!

 

Läs mer om Maria här

 

Datum & tider: 3 tillfällen

Datum: 13 jan, 20jan, 27jan

Tid: kl. 18.00-21.30

Kostnad: 1600kr

 

Till anmälan!

 

Fika, block & penna ingår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *