Andlig utveckling,  Kurser & Workshops,  Mediumskap

Guidekurs med Caroline Bengtsson

Guidekontakt -bli trygg i samarbete med guiderna och träna på att lita till din inspiration.

Kursinnehåll: Under dessa 6 tillfällen kommer vi fördjupa oss i vår relation till våra guider/inspiratörer. Att få en större förståelse för kommunikationen och hur vi kan kanalisera denna.

Genom meditation och olika övningar så som tal, skrift och kanalisering av budskap via guiden, hoppas jag att du skall kunna få en ännu bättre relation till just dina guider/inspiratörer. Många gånger har vi en uppfattning om hur just relationen och kommunikationen från guiden skall gå till. Att vi skall höra, se eller uppleva dem på ett speciellt sätt. Svaret är dock mer komplicerat än så då vi alla är unika individer – likväl våra guider. Genom ditt individuella sätt hoppas jag kunna ge dig verktyg till att få en bredare förståelse för hur just du och din guides kommunikation fungerar.

I min personliga och andliga resa har mina guider/inspiratörer varit en otroligt stor del av att förstå mig själv och de har varit några av mina största lärare. Tillit, ödmjukhet och medvetenhet är några få ord som för mig är väldigt viktigt i min relation till mina guider/inspiratörer. Så hjärtligt välkomna till denna cirkel i gemenskapens tecken för dig och dina guider/inspiratörer!

Du kan läsa mer om Caroline här

Datum & Tider: 

18feb, 25feb, 10 mars, 17mars, 24mars, 31mars

Tid: 18.30-21.00

Pris: 2000 kronor

 

Till anmälan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *