automatisk skrift
Mediumskap

Inspirerad skrift – Rigmor Persson

SKRIV INSPIRERAT OCH INTUITIVT FRÅN DITT HJÄRTA.
Lördagen den 23/3 kl 13-17 på Union of Hearts, Finnagården.

Denna dagen skriver vi inspirerat och intuitivt om det som inspirerar oss. Vi tar emot budskap intuitivt från de högre dimensionerna utan logik, tanke, styrande eller värderingar.
Vi tränar på att släppa kontrollen, förnuftet och våra begränsningar och låter orden flöda fritt utan en tanke på vad som skrivs, bara ta emot vad din själ vill förmedla, skriver ord och meningar av kunskap, insikt och förståelse du inte visste fanns inom dig.
Du behöver inte vara medial för att vara med och skriva inspirerat och intuitivt, alla har förmågan att känna in och lyssna till vad ditt hjärta och din själ vill förmedla med öppenhet, utan värderingar och kontroll av det skrivna. Skriv om sorg, kärlek, glädje, tillkortakommanden, självkänsla, glädje och oro, det som skaver i själen och allt där emellan. Du skriver enbart för din egen skull och behöver inte dela med dig av det skrivna om du inte vill. När du skriver ner dina innersta känslor och tankar kommer det upp till ytan och transformeras till klarhet och bearbetande.
Varmt välkomna.

Datum & Tider:
Den 23 Mars

Kl 13.00-17.00

ANMÄLAN & BETALNING:

 

Anmäl mig!

Anmälan kan också göras till:
* Sms till Caroline på 0708899104
* Via mail info@unionofhearts.se

KOSTNAD: 500kr
Kaffe, te, frukt, papper och penna ingår i kursen.

Betalning sker via swish eller bankkort på plats 🙂

VÄGBESKRIVNING:

Vi finns på Finnagården 42 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusad innergård med röda lador runt, då är ni framme!

Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:
Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården.
Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Läs om fler evenemang hos oss på www.unionofhearts.se

Hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *