Astrologi

Grundkurs Astrologi – Marie Berglund

Astrologi är ett fantastiskt sätt att öka din självkännedom. Astrologin ger oss en grundläggande förståelse för våra behov, talanger och utmaningar som vi har i livet. Jag kan garantera att efter den här kursen kommer din nyfikenhet på din familj och dina vänners horoskop vara stor!

Du kommer att arbeta med ditt eget horoskop under helgen, så jag kommer behöva få in dina födelseuppgifter inför kursen för att ta fram ditt horoskop. Det jag behöver är exakt födelsetid på minuten, stad du är född i, och födelsedatum.

Astrologins grundläggande ide är att det finns ett samband mellan himlakropparnas cykliska rörelser och händelser på jorden, människans karaktärsegenskaper och hur hennes liv gestaltar sig. Allt hänger samman.
Solen, månen och planerna symboliserar olika
krafter. Varje planet, liksom varje stjärnetecken, har både en positiv och en negativ sida. Vilka av dessa sidor som manifesterar sig beror inte på horoskopet, utan på hur individen själv valt att uttrycka dessa behov. Ett horoskop är ett hjälpmedel att verkligen förstå sig själv, och ta ansvar för
alla de olika, och ibland motstridiga behov vi alla bär inombords.
De flesta av oss känner till våra sol tecken, vi vet att vi är vädurar, jungfrur och stenbockar osv. men inte lika många av oss känner till var vi har vår måne som symboliserar vårt känsloliv, vår ascendent som symboliserar den roll vi trivs att ha i vår vardag, eller MC som symboliserar vår väg igenom livet, ibland vårt yrke. Vi kommer gå igenom allt detta under kurshelgen tillsammans. Ja det finns så mycket att utforska! Vi är ju komplexa varelser som är här på livets resa.

Kursen är en teoretisk kurs, så ta med papper och penna. Vi kommer gå igenom mycket information, och du kommer få material av mig som du kommer kunna använda dig av när du tolkar horoskop efter kursen.

Vi kommer gå igenom de astrologiska tecknen, planeternas betydelse, elementens betydelse, och viktiga aspekter i horoskopet, dvs vilken relation har planeterna i horoskopet och vad betyder det?

Vad är den positiva sidan av varje planet/tecken? Vad är den negativa och hur kan man hantera den och lära sig av den så att den blir en styrka istället?

Astrologin är ett fantastiskt, inte nog med att den visar oss våra utmaningar – vi kan även hitta svaret i horoskopet på hur vi på bästa sätt skall hantera den utmaningen.

Datum & Tider:
Datum: 15-17/3

Tider:
Fredag: 18.30-21.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 10.00-17.00

KOSTNAD: 2800 KR

ANMÄLAN & BETALNING:

 

Anmäl mig!

Anmälan kan också göras till:
* Sms till Caroline på 0708899104
* Via mail info@unionofhearts.se

Betalning sker via faktura som skickas till din email!

VÄGBESKRIVNING:

Vi finns på Finnagården 42 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusad innergård med röda lador runt, då är ni framme!

Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:
Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården.
Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Varmt välkommen till en helg i Astrologins förunderliga värld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *