Föreläsning

En kväll med ett smakprov på Astrologins spännande värld!

Under den här kvällen kommer du att få en övergripande bild av Astrologin, jag vill helt enkelt ge dig ett smakprov av detta fascinerande ämne som bland annat kan leda dig till mera självkännedom.
Astrologins grundläggande ide är att det finns ett samband mellan himlakropparnas cykliska rörelser och händelser på jorden, människans karaktärsegenskaper och hur hennes liv gestaltar sig. Allt hänger samman.
Solen, månen och planerna symboliserar olika krafter. Varje planet, liksom varje stjärnetecken, har både en positiv och en negativ sida. Vilka av dessa sidor som manifesterar sig beror inte på horoskopet, utan på hur individen själv valt att uttrycka dessa behov. Ett horoskop är ett hjälpmedel att verkligen förstå sig själv, och ta ansvar för alla de olika, och ibland motstridiga behov vi alla bär inombords.

Här är en möjlighet för dig : Under kvällen kommer jag att prata väldigt kort om vissa delar i några av er i publikens horoskop, så vill du vara med får du ange din födelsetid exakt på minuten, födelseort, här räcker det med stad och födelsedatum, (när du anmäler dig till föredraget/som du mailar till mig). Jag behöver ha detta minst en vecka innan föredraget. Jag kommer att dra lott om vilkas horoskop som jag kommer tala om.

Tid: 19.00-21.00
Kostnad: 200 SEK

Du kan läsa mer om Marie HÄR


Varmt välkommen!!

Jag vill anmäla mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *