Medial Demonstration

Klassisk Seans i pionjärernas anda!

Den 9e januari kommer vi att ha en klassisk seans i pionjärernas anda med alla lärare på Union of Hearts!

Vad är en seans?

En Seans, eller medial demonstration som det också heter har som syfte att förmedla kontakt från familj, vänner och bekanta som inte längre är nära i fysisk form men vill, genom att bli igenkända, göra dig medveten om deras kontinuerliga närvaro och stöd i ditt liv. Mediumet kommer att beskriva personen från ”andra sidan” till dess att du känner dig säker på vem han/hon är och sedan förmedla budskap från denna. Eftersom detta är ett event så kan vi inte garantera att alla i publiken får ett budskap.

Kostnad: 150 SEK

När: 18.30-21.00

Jag vill anmäla mig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *