husrensning, medium, kungsbacka
Kurser & Workshops

”Husrensning” med Dean Kenyon

Den 28-30 oktober kommer Dean Kenyon att hålla en helgkurs där vi får lära oss mer om hur vi gör så kallade ”rensning” av hus.

Har du någonsin blivit tillfrågad till att hjälpa till i ett hus där det ”spökar”? Där energierna inte känns rätt eller att familjen/personen i huset inte känner sig ensam?

Hur gjorde du? Hur gick du till väga? Vad för slags energier fann du? Var det en energi eller en så kallad jordbunden ande? Tänk om det inte var någon andlig aktivitet i huset alls?

Nybörjare och även de som redan har utforskat en del av mediumskapet är välkomna att spendera en helgkurs med oss där vi utforskar skillnaderna mellan andlig aktivitet, energier och varför en ande aldrig är ”lost”, hur vi bär oss åt när vi står inför utmaningar som att ”rensa” ett hus och hur vi går tillväga.

Ni kommer att få tips om hur ni på ett positivt sätt hanterar situationer, vilka frågor som är viktiga att ställa, hur långt det är okej att involveras i klientens känslor och psykiska hälsa.

Använd dig av denna helg att diskutera och förstå dina upplevelser, inspireras och testa olika tekniker som kan funka för dig.

Helgen kommer att involvera husbesök där ni får testa att ”rensa”.

Vi kommer också att göra olika rollspel för att träna på olika scenarion som man kan hamna i när man arbetar!

Tider: fredag 18.30-21.00 -introduktion

Lördag: 10.00-17.00

Söndag: 10.00-17.00

Kostnad: 2500kr, fika ingår.

Lunch medtages

Betalning sker via betalkort på plats.

Spana in eventet till höger i kalendern, eller gå in under fliken ”Events & Workshop” och tryck på boka nu. Vid frågor kan du använda nedan formulär.

Hjärtligt välkomna ❤️

    Ditt namn

    Din epost

    Ditt meddelande

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *