djurkommunikation
Andlig utveckling,  Djur,  Kurser & Workshops,  Mediumskap

Djurkommunikation med Mait Bärnsten

Den 11-13 november kommer Mait Bärnsten till oss och håller en grundkurs i djurkommunikation!

Mait har medvetet kommunicerat med djur sedan 4-års åldern och hennes stora kärlek och respekt för djuren har hållit hennes förmåga vid liv.
Hon har alltid haft en väl utvecklad telepatisk förmåga -förmågan att lita till den icke-verbala kommunikationen mellan djur-människa.
Mait har tränat sig att lita till sina sinnesintryck som med tiden utvecklats till ett väl fungerande språk som gör att hon kan hjälpa djur och ägare att få en klarare, mer harmonisk relation till varandra.

Den här helgen kommer att handla om att ”väcka liv” i en redan, hos alla, existerande förmåga. De flesta som interagerat med djur av olika slag känner att det redan finns ett ”språk” dom emellan och kanske är det så att med ”rätt verktyg”, kunskap om hur kommunikationen förmedlas och sänds ut, kan du få en ännu bättre relation mellan dig och dina älskade vänner.

Mait har arbetat med allt från marsvin, fåglar, hästar och kor m.fl. för att, oftast på ägarens begäran, ta reda på varför djurets beteende förändrats eller om djuret har ont någonstans.

Ungefärligt kursupplägg 🙂

Fredagskvällen
Introduktion och presentation kl.18.30-21.00

Lördag 10-17 använder vi oss av djuren på Finnagården och fotografier på djur för att träna.

-Ta med en eller två fotografier av dina djur hemifrån.

Söndag 10-17 finns det möjlighet att ta med sitt husdjur till kursen, förutsatt att exempelvis din hund kan vistas i en transportbur i bilen under delar av dagen.
Kontakta oss för frågor angående detta och mer information :).

Kostnaden för helgen är 2500 kr och då ingår fika och frukt
-lunch medtages.

Kika in eventet här i kalendern till höger, eller gå in under fliken ”Events & Worskhop” för att anmäla dig. Vid frågor kan du använda nedan formulär.

Varmt välkommen!❤️

  Ditt namn

  Din epost

  Ditt meddelande

   

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *