Dean Kenyon
Medial Demonstration

Medial demonstration med Dean Kenyon

Den 11 Juli kan vi glatt presentera att vi kommer ha en medial demonstration med vår nya lärare från England, Dean Kenyon!

Lite mer om Dean:

Deans första möte med andliga upplevelser skedde vid 3 års ålder. När han låg sjuk i sängen brukade han se orber flyga omkring i rummet. För honom som ett barn blev dessa orber hans låtsasvänner.

Eftersom Deans mor var kristen så blev också detta en naturlig väg för Dean och varje söndag var ägnad åt kyrkan och den kristna tron. Dean fortsatte att se andar runt sig och trodde att detta var helt normalt och att alla kunde se dem.

Genom en av Deans systers kompisar började han kommunicera med andarna genom fysiskt mediumskap och fortsatte med det i 22 års tid. Detta gjorde att han stärkte sin energi och kommunikationsförmåga för det andliga arbetet.

År 1998 när han jobbade som ingenjör på Rolls-Royce i Derby, England, hände det vid flertal tillfällen att Dean berättade saker om framtiden som senare slog in. Detta gjorde att en av hans kollegor reagerade och tog med honom till en Spiritualistisk kyrka i Derby där han deltog i en en så kallad ’öppen cirkel’. Dean lämnade där meddelanden från nära och kära till de som satt i cirkeln, varav en kvinna som han hade drömt om natten tidigare. Han lämnade information som han mottagit i drömmen och hon var glatt överraskad av alla korrekta bevis han kunde ge gällande hennes nära och kära.

Denna upplevelse gjorde att Dean fick upp ögonen ännu mera för det mediala arbetet. Han blev involverade i flertalet olika cirklar i Derby och år 2002 började han arbeta på plattformen med mediala demonstrationer.

Dean har jobbat med att lära ut mediumskap sedan 2005 i en rad olika former så som mentalt mediumskap, transmediumskap, fysiskt mediumskap, astralt resande, ”Remote Viewing”, ”husrensning”, plattform, healing och ”psychic awarness”.

• Dörrarna öppnas 17.45 och den mediala demonstrationen börjar vid 18.30. Kom i tid då ingen släpps in efter utsatt tid.
• Kvällen kostar 200kr och betalas med kort på plats!
– Fika ingår.
– Kvällen kommer tyvärr inte att erbjuda någon paus så fika tas innan det börjar.

• Anmälan görs till Caroline på sms till nummer 0708899104.
• Max antal är 20 personer.

***Vi kan inte garantera att alla får ett meddelande från sin när och kär denna kväll.***

Hjärtligt välkomna!! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *