Om oss

 

På Union of Hearts arbetar vi med personlig och andlig utveckling genom kreativitet, psykologi och vetenskap. Vi erbjuder kurser av olika slag där vi riktar oss till både privatpersoner och företag.

Våra kurser hålls på Union of Hearts, Finnagården, som är en vackert belägen plats söder om Göteborg på halvön Onsala.
I vårt kursutbud hittar du personlig- och andlig utveckling, meditation, kvällsevenemang med olika teman, föreläsningar, mediala demonstrationer, emotionell intelligens, ledarskapsutveckling och mycket mer. Vårt syfte är att hjälpa och guida människor till att utvecklas från sin plattform, till att nå just sina mål. Vi delar med oss av vår kunskap och våra sanningar, men uppmanar dig till att hitta din egen.

Mångfald är viktigt för oss och oavsett religion, åsikt eller ursprung så är du alltid välkommen!

Klicka på bild nedan för att läsa mer om respektive lärare. 

Caroline Bengtsson

VD och grundare av Union of Hearts. Hon är även lärare inom mediumskap och arbetar mycket med rörelse och röst för att hjälpa dig komma till ditt bästa uttryck.


Boka Caroline på Bokadirekt

Kontakt: +46 708 89 91 04

 

Maria Cruz

Medgrundare till Union of Hearts. Lärare i alla former av mediumskap och terapeut inom emotionell intelligens. Maria arbetar med medial vägledning och samtalsterapi.

Bokning sker via sms
Kontakt: +46 720 04 11 01

Marie Berglund Nilsson

Lärare inom mediumskap, healing och astrologi. Hennes ledstjärnor är ödmjukhet, att skapa trygghet och mycket värme samt en tro på allas vår inneboende potential. Marie arbetar också med medial vägledning, hypnosterapi, healing och samtalsterapi.


Boka Marie på Bokadirekt

Rigmor Persson

Lärare inom healing, mediumskap och Psychic Art. Psycic Art innebär intuitivt måleri där färg och form får ge uttryck för våra innersta känslor. Alla kan måla intuitivt.​

Union of hearts AB

Finnagården 50

info@unionofhearts.se