Rigmor persson

rigmor

Healer, medium och föresläsare

Jag är certifierat medium och healer och har utbildats av flera svenska och engelska lärare. Jag känner stor respekt och ödmjukhet inför andevärlden och de människor jag möter och anser att etik och moral är viktigt i allt medialt arbete.

Jag sitter i mediala och fysiska cirklar för att ytterligare utveckla mediumskapet och kontakten med andevärlden. Mediumskap är för mig en ständigt pågående process som aldrig blir färdig, nya frågor och upplevelser dyker ständigt upp att utforska.

Healing är en annan del av mediumskapet och jag ger healing både genom personlig kontakt och sänder distanshealing. Healing är underbart att få förmedla till människor som inte mår bra fysiskt och/ eller psykiskt, då det tar hand om hela människan både på in och utsidan. Jag sänder distanshealing kostnadsfritt till människor som inte har möjlighet att komma till mig.

Psychic art och intuitivt måleri ligger mig också varmt om hjärtat. Färg och form ger uttryck för våra innersta känslor och mina kurser i måleri kräver inga förkunskaper. Alla kan måla intuitivt. ”När penseln dansar är själen fri.”

I mitt yrke har jag alltid arbetat nära och med människor och jag tycker det är viktigt att använda den egna livserfarenheten för att försöka förstå en människas livssituation och gemensamt hitta lösningar som kan underlätta livet för människor som av olika anledningar inte mår bra eller befinner sig i mitt i en kris.

 

mediumskap, andlig utveckling, medial utveckling, medium, onsala, kungsbacka

Vill du kontakta Rigmor direkt? Använd nedan formulär:

    Jag har läst och godkänner Union of Hearts Dataskyddspolicy

     

    Union of Hearts Dataskyddspolicy