Andlig utveckling,  Kurser & Workshops,  Mediumskap

Psychic Art – Tema drömmar!

Glöm inte att det är Psychic ART DEN 16/9 2017 med tema drömmar!

”Tro på drömmar, ty i dem gömmer sig porten till evigheten” skriver poeten Khalil Gibran

 

Det finns många teorier om varför vi drömmer. Dagdrömmar är en hälsosam möjlighet att fly vardagen och tid och rum. Dagdrömmar är ofta mer pinsamma att tala om än nattens drömmar men de nattliga drömmarna kan vi berätta om eftersom vi inte känner samma ansvar för dom. När vi dagdrömmer är vi fullt medvetna och därför är det svårare att ge uttryck för dagdrömmar. Alla människor dagdrömmer, ofta vid inaktivitet som ex tråkiga föreläsningar, i väntrum, i bilköer mm.

Dagdrömmar har länge setts som improduktivt att syssla med men forskning pekar på att dagdrömmarna ökar kreativiteten. Våra dagdrömmar handlar också mycket om framtiden.

 

Nattdrömmarna handlar om att centrala nervsystemet bearbetar information. Fysiologiskt tror man att det handlar om att ”träna” nervsystemet och psykologiskt om att bearbeta dagens alla intryck. Nattdrömmarna handlar mycket om oss själva och personer i vår närhet. Många kan hitta lösningar på problem under drömmen. Sigmund Freud ansåg att nattdrömmarna kan innehålla förträngda önskningar som vi inte tillåter att komma fram i vaket tillstånd. Teorierna är många när det gäller drömmar.

Denna dagen målar vi både dagdrömmar och nattdrömmar som vi försöker tolka tillsammans.

Varmt välkommen att måla dina drömmar lördagen den 16 sept. 9-17.00

Kostnad 900 kr inklusive material, te, kaffe och frukt. Ta med lunch. Micro finns.

 

Kolla eventet under ”Events & Workshops”!

 

Boka nu!

 

Välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *