Medial demonstation onsala kungsbacka
Medial Demonstration

Medial demonstration med Jacqui Rogers!

Vi är så glada att kunna presentera att fredagen den 2/12 kommer de engelska mediumet och författaren Jacqui Rogers att hålla i en medial demonstration hos oss på Union of Hearts!

~* Anmälan till detta evenemang görs via sms till Caroline på 0708899104 så vi kan se hur många vi exakt blir för kvällen*~

Jacqui har kommunicerat med andevärlden sedan barnsben. Detta var inte medvetet och inget hon själv hade bett om då hon inte hade något intresse av att bli ett medium, så det tog henne många år att acceptera sin väg och den hon faktiskt var, ett medium. Hennes väg har varit full med prövningar men också fylld med otroliga upplevelser och glädje genom att kunna hjälpa andra. Att med en hälsning, värmande ord och kärlek från de nära och kära kunna ge till en annan människa för att förgylla deras liv, hjälpa dom genom svåra tider och inte minst att få människor att växa i dessa möten! Vi tror många gånger att vi inte räcker till och vi ser inte vår egen potential och det Jacqui vill förmedla är hur speciell just du är och hur mycket du har att ge!

Jacqui’s egen skrivna text:

I have been speaking to the spirit world since a child, and not by choice, I never wanted to be a medium and it took half my life to accept the fact that this is just who I am. The path is hard and testing but also filled with great pleasure when I can help someone who needs it, give the words of comfort and love to ease the pain and the loss of a loved one to help you heal to help you grow and to reach and find who you really are, we limit our potential every day and believe we are not good enough – we are very special. Make that change for you today.

Läs mer om Jacqui och hennes arbete på deras hemsida: http://simplyspiritual.org.uk/

Tid: 18.30-21.00 , se till att vara i tid då dörrarna stängs kl.18.30
Kostnad: 200kr inkl.fika
Betalning sker via betalkort på plats!
Max antal 20personer.

Vi kan inte garantera att alla får budskap under denna kväll.

Vid frågor ring eller smsa Caroline på 0708899104

Hjärtligt välkomna ♥

 

Ni hittar oss på Finnagården i Onsala utanför Kungsbacka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *