medial utveckling, onsala, kungsbacka, mediumskap, medium, andlig utveckling
Andlig utveckling,  Kurser & Workshops,  Mediumskap

Mediumskap för nybörjare med Maria Cruz

Union of hearts kommer att ha en kurs i mediumskap för nybörjare med Maria Cruz i december!

Mediumskap handlar om så mycket mer än att bevisa andens överlevnad, Det handlar om att förstå relationen till sig själv och andra genom att utforska och utveckla ”energimedvetenhet ” -att lägga märka till sinnenas bearbetning av ständigt flödande intryck och reaktioner på dessa.
Mediumskap indikerar att du gör dig tillgänglig som ”kanal” mellan två medvetanden, du som ”språkrör” mellan ”sändare” och ”mottagare”. Hur du tolkar informationsflödet är beroende på hur du är som person, dina erfarenheter, minnen och identifiering med din inre och yttre upplevelsevärld.

Den här dagen är jag intresserad av att hjälpa dig förstå mer om dig själv, hur du påverkas och reagerar på energier omkring dig. Jag anser att mediumskap aldrig ska handla om ”fenomenen” utan om läkning varför den personliga utvecklingen är primär för att bli en så ”ren kanal” som möjligt.

Genom meditation, andningsövningar och fokus hjälper jag dig att hitta in till, vad jag kallar, centrum -en centrering, ett nav, att utgå från för att kunna sortera informationsflöden (sinnenas intryck) och därmed tillåta kommunikation för andras läkning.
Meduimskap i sin renaste form är healing. där du har möjlighet att spegla och förmedla genom hela ditt register, d.v.s med hjärta och intellekt i medkänsla.

När? Den 10e december kl 10-17
Dörrarna öppnas 9.30, medtag lunch (kyl och micro finns) och fika ingår.
Kostnad 1200, betalas på plats med kort helst.
Vid frågor eller anmälan, kontakta Caroline Bengtsson 0708-899104, eller använd nedan formulär. 

 

    Ditt namn

    Din epost

    Ditt meddelande

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *