djurkommunikation
Djur

Demonstration i djurkommunikation med Mait Bärnsten

På fredag 20/5 har vi Mait Bärnsten hos oss för en medial demonstration där syftet är att ta kontakt med våra bortgångna och även levande älskade djurvänner! Kvällen går till som sådan att du tar med dig en bild på ditt djur (viktigt att det bara är ETT djur och inte heller människor på fotot) som du vill komma i konatakt med och Mait levererar bevis och meddelande från detta djuret till dig!

Mait har medvetet kommunicerat med djur sedan 4-års åldern och hennes stora kärlek och respekt för djuren har hållit hennes förmåga vid liv.
Hon har alltid haft en väl utvecklad telepatisk förmåga -förmågan att lita till den icke-verbala kommunikationen mellan djur-människa.
Mait har tränat sig att lita till sina sinnesintryck som med tiden utvecklats till ett väl fungerande språk som gör att hon kan hjälpa djur och ägare att få en klarare, mer harmonisk relation till varandra. Mait har arbetat med allt från marsvin, fåglar, hästar och kor m.fl. för att, oftast på ägarens begäran, ta reda på varför djurets beteende förändrats eller om djuret har ont någonstans.

Fika bjuds på under kvällen så det är bra att komma i god tid så ni hinner fika innan då det inte kommer vara någon paus under kvällen!

Kvällen kommer att kosta 200kr per person och vi har ett maxantal på 17 personer för att alla skall kunna få kontakt med just sitt djur. Betalning sker via kort på plats eller kontant. Bild på ditt djur medtages och kaffe och bulle ingår!

Anmälan görs via sms till Caroline på 0708899104. Det är först till kvarn så vänta inte för länge!

Vi hoppas på en fantastisk kväll med er fylld med massor av härliga besök av våra nära och kära djur ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *