Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/c/unionofhearts.se/httpd.www/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37 Plattformsträning - Marie & Maria - Union of Hearts
healingsessioner, healing
Kurser & Workshops,  Medial Demonstration,  Mediumskap

Plattformsträning – Marie & Maria

Våga ställa dig på scenen och lär dig hålla kraften och länken.

Den 5/11 är det äntligen dags för start av plattformsträning! Detta är en kurs på fyra tillfällen med två lärare – Marie Berglund Nilsson och Maria Cruz.

Att stå inför publik kan kännas jobbigt och om inte så brukar man vara hyfsat duktig på att pressa sig själv på olika sätt.

Allt mediumskap handlar om att ”gå åt sidan för något större än en själv” – att inte lägga sig i flödet, orden och healingen som strömmar mellan sändare och mottagare.

Under våra tre kurstillfällen lovar vi att ge er av våra och andras tekniker, att varsamt vägleda dig till att våga och ge dig kraft att stå i flödet.

Vi ser fram emot ditt deltagande ♥
Varmt välkommen!

Marie & Maria

Datum & Tider:

DATUM:
5nov, 13nov, 20nov

Tiderna är 18.30 till 21.00 men var gärna flexibla med sluttiden! Är vi mitt uppe i något viktigt så vill vi gärna inte avbryta :).

Betalning & Anmälan:

KOSTNAD: 2000 KR, betalas via faktura till mail som skickas efter terrminsstart

Boka nu!

BOKNINGSREGLER TERMINSCIRKLAR & HELGKURSER: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift. Sker avbokning mer än 7 dagar före start debiteras 100 kronor, därefter debiteras hela avgiften.

Vägbeskrivning:

Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *