medial utveckling, onsala, kungsbacka, mediumskap, medium, andlig utveckling
Kurser & Workshops

Emotionell Intelligens – Maria Cruz

Nu är det äntligen dags för Maria Cruz att hålla i sin två och en halvdagars workshop i Emotionell Intelligens hos oss på Union of Hearts! Här under kan du läsa mer kring ämnet 🙂

Definitionen av Emotionell Intelligens (EI eller EQ) enligt NE(Nationalencyklopedin):
”emotionell intelligens, känslans intelligens, förmåga att känna igen, ge uttryck för och handla ändamålsenligt som svar på egna och andras känslor.”

”Känslor har sin grund i affekter, till exempel nyfikenhet/intresse, avsky, rädsla och vrede, som är nedärvda reaktioner på betydelsefulla sinnesintryck eller händelser.”

Ordet emotion indikerar känsla i rörelse och därav kan vi dra slutsatsen att vi kanske inte mår bra av att försöka stoppa ”rörelsen”. Att tillåta känslorna transformeras från en känsla till en annan och lära oss att medvetet dämpa exempelvis starka destruktiva känslor måste ju vara primärt viktigt för vårt och andras välmående.
Jag vill tro att förståelsen för våra känslors liv är livsviktig och jag vågar även gå så långt som att säga att utvecklandet av detta subjektiva och många gånger svåra kommer att vägleda oss in i en fredligare värld.

Förstår du dig själv bättre har du fler referenspunkter och kan därmed lättare relatera till andra.
Att bli mer medveten om dig själv, det du sänder ut och hur du uppfattas av andra är en av grundstenarna i att bygga upp och utveckla sin emotionella intelligens.

Kursens mål är att bena ut begreppen kring EI (emotionell intelligens) och utifrån mitt perspektiv förklara begreppet, något mer på djupet än den vedertagna vetenskapliga förklaringen. Att genom praktiska övningar ge dig möjligheten att förstå, känna igen och hantera dina känslor och lära dig hur känslor kommunicerar.

(Studier* visar att IQ står för 10-20% av anledningen till dina framgångar i arbets-och privatlivet medan EQ står för 80-90%.)

Datum & Tider:
3/5-5/5 2019
Fredag : 18.30-21.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 10.00-17.00

Lunch:
Lunch medtages, kyl och mikrovågsugn finns på plats.

Kostnad:
2800kr.
Fika, block & penna ingår

Anmälan görs antingen via nedan knapp eller via sms till Caroline på 0708899104 alternativt mail info@unionofhearts.se

 

Boka nu!

Vägbeskrivning:

Union of Hearts finns på Finnagården 50 i Onsala. Lättast är att köra via GPS, ni kommer in på en grusväg och fram till en grusinnergård med röda lador runt, då är ni framme! Har ni inte GPS så lyder beskrivningen såhär:

Från Göteborg/Kungsbacka/Fjärås: kör av mot Onsala. Följ vägen ca: 6km och när ni passerat Ebbagården busshållsplats som ligger på er högra sida så är det andra vägen till vänster efter det! Sitter en liten gul skylt där det står ”Finnagården” där kör ni in och följer grusvägen tills ni ser gården. Det sitter också en skylt där det står ”Union of Hearts” på staketet. Har ni kommit till rondellen i Onsala så har ni kört för långt, då kör ni tillbaka och sedan är det andra vägen till höger!

Från: Gottskär/vallda: Andra vägen till höger efter rondellen vid kyrkan, står en liten gul skylt med Finnagården. Följ grusvägen fram till gården!

Varmt välkommen! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *