Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/e/c/unionofhearts.se/httpd.www/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37 Terminscirkel med Dean Kenyon - Union of Hearts
Dean Kenyon
Sluten cirkel

Terminscirkel med Dean Kenyon

Denna terminscirkel med Dean Kenyon kommer rikta sig till dig som redan utforskat en del av det mentala mediumskapet men vill gå ännu längre och jobba mera med privata sittningar och mediala demonstrationer.

Vi kommer att jobba med att lära oss skillnaden på att jobba i de psykiska energierna gentemot den mer ”andliga kontakten” och problemen som kan uppstå där i mellan.

Du kommer få arbete med dina sinnen och träna de sinnena du känner att du använder dig mindre av genom olika tekniker.

Dean kommer att ge sin syn på hur han uppfattar att bevis bör ges ut till din sittare eller publik och vikten ut av att ge korrekta och godtagbara bevis från när och kär. Han kommer också gå igenom moral och etik som vi behöver ha med oss när vi möter klienter.

Ni kommer få arbete med era guider och förstå mer av deras kommunikation och få en förståelse för deras samspel med er.

De kommer också förekomma rollspel där ni får en träning i att möta ”besvärliga” sittare och få verktyg för att hantera problem som kan uppkomma under en sittning eller demonstration.

För er som vill jobba med mediala demonstrationer så kommer ni att få träna er i ert kroppsspråk, tal, ögonkontakt, att hantera oväsen, störningsmoment etc.

Lite mer om Dean:

Deans första minne av andliga upplevelser skedde vid 3 års ålder. När han låg sjuk i sängen brukade han se orber flyga omkring i rummet. För honom som ett barn blev dessa orber hans ”låtsas” vänner.
Eftersom Deans mor var kristen så blev också detta en naturlig väg för Dean och varje söndag var ägnad åt kyrkan och tron. Dean fortsatte att se andar runt sig och trodde att detta var helt normalt och att alla kunde se dem.

Genom en av Deans systers kompisar började han kommunicera med andarna genom fysiskt mediumskap och fortsatte med det i 22års tid. Detta gjorde att han stärkte sin energi och kommunikationsförmåga för det andliga arbetet.

År 1998 när han jobbade som ingenjör på Rolls-Royce i Derby, England, hände det vid flertal tillfällen att Dean berättade saker om framtiden som senare slog in. Detta gjorde att en av hans kollegor reagerade och tog med honom till en Spiritualistisk kyrka i Derby och vad med på en så kallad ’öppen cirkel’. Dean lämnade där meddelanden från nära och kära till de som satt i cirkeln, var av en kvinna som han hade drömt om natten tidigare. Han lämnade information som han mottagit i drömmen och hon var glatt överraskad av alla korrekta bevis han kunde ge gällande hennes nära och kära.
Denna upplevelse gjorde att Dean fick upp ögonen ännu mera var de mediala arbetet. Han började gå med i många olika cirklar i Derby och år 2002 började han jobba på plattformen med mediala demonstrationer.

Dean har jobbat med att lära ut mediumskap sedan 2005 i en rad olika former så som mentalt mediumskap, transmediumskap, fysiskt mediumskap, astralt resande, ”Remote Viewing”, ”husrensning”, plattform, healing och ”psychic awarness”.
Terminscirkeln är på 10ggr, varje tisdag, 18.30-21.00.
Kostnad: 2500kr, fika ingår.
Betalning sker via bankkort på plats vid första eller andra tillfället.

Anmälan görs till Caroline på 0708899104 eller via nedan kontaktformulär.
Vid frågor ring Caroline på 0708899104.

Hjärtligt välkomna ❤️

    Ditt namn

    Din epost

    Ditt meddelande

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *