En plats för personlig och andlig utveckling

"be the change you want to see in the world"

-Ghandi

Union of Hearts finns på Finnagården

Om oss

Personlig och andlig utveckling genom psykologi, vetenskap och kreativitet

På Union of Hearts arbetar vi med personlig och andlig utveckling genom kreativitet, psykologi och vetenskap. Vi erbjuder kurser av olika slag där vi riktar oss till både privatpersoner och företag. Våra kurser hålls på Union of Hearts, Finnagården, som är en vackert belägen plats söder om Göteborg på halvön Onsala. I vårt kursutbud hittar du personlig- och andlig utveckling, meditationer, kvällsevenemang med olika teman, föreläsningar, mediala demonstrationer, ledarskapsutveckling, emotionell intelligens och mycket mer. Vårt syfte är att hjälpa och guida människor till att utvecklas från sin plattform, till att nå just sina mål. Vi delar med oss av vår kunskap och våra sanningar, men uppmanar dig till att hitta din egen. Mångfald är viktigt för oss och oavsett religion, åsikt eller ursprung så är du alltid välkommen!

Letar du efter något speciellt?

Team

Det är vi som arbetar på Union of Hearts

CAROLINE BENGTSSON

Grundare av Union of Hearts
År 2016 startade jag Union of Hearts. Jag tror att varje människa besitter sitt alldeles egna individuella sätt att utföra mediumskapet på och min förhoppning med Union of Hearts är att kunna erbjuda en plattform för det.

Maria Cruz

Medium och Lärare
Jag arbetar som andlig lärare, medium och terapeut. Kärnan i mitt arbete består i att hjälpa människor att hitta sitt center och en trygghet i varandet. Som tränat medium har jag möjlighet att kliva in i din värld, spegla och hjälpa dig att bli mer DU.

Magnhild Grönlund

Medium och lärare
Jag är certifierat medium och healer och jag tror att alla människor har möjlighet att utveckla sin medialitet! Jag brinner för att hjälpa och coacha människor på deras väg.

Rigmor Persson

Healer och Medium
Jag är certifierat medium och healer och känner stor respekt och ödmjukhet inför andevärlden och de människor jag möter. Mediumskap är för mig en ständigt pågående process som aldrig blir färdig, nya frågor och upplevelser dyker ständigt upp att utforska.

Marie Berglund Nilsson

Medium och Lärare
Jag håller kurser i Healing, Astrologi och Mediumskap, och vägleder meditationer. Mina ledstjärnor som lärare på kurserna är ödmjukhet, att skapa trygghet och mycket värme och en tro på allas vår inneboende potential.

Maria Särén

Webbansvarig och Coach
Jag har hand om hemsidan här på Union of Hearts. Jag arbetar även inom kost och hälsa som rådgivare, föreläsare och som Coach.

"EDUCATION IS NOT THE LEARNING OF FACTS, BUT THE TRAINING OF THE MIND TO THINK"

- Albert Einstein

Senaste nytt!